2012. május 7., hétfő

Yoko, a sorozatb*zi kitárulkozik!

Sziasztok.

Nos, gondolom, akik közelebbről ismernek, mind tudják, de akik nem azoknak most mondom: SOROZATB*ZI vagyok, és nem tagadom! Rengetegszer volt, hogy HB-t kellett volna rajzolni, de inkább sorozatot néztem!
Amint megjelent egy új rész, onnantól megszűnt a világ és 20-40perc mennyországba került a kicsi Yoko.


Volt, hogy elvették régen a gépemet, és én hajnalban csak azért felkeltem, hogy összerakjam a gépem, megnézzem az új részt, majd újra szétszedtem, mintha mi se történt volna. Ez persze már régen volt. Nem sorolom a hasonló eseteket, inkább térjünk a lényegre!

Mivel RÉGÓTA tart nálam ez, így ezt a témakört szét is lehet szedni két kategóriába, mielőtt belemegyek itt a kitárulkozásomba:
Jelenleg futó sorozatok” és „Már nem futó” sorozatok (amiket néztem!!!).


JELENLEG FUTÓ SOROZATOK!
(Visszafele haladok! Val’szeg emiatt a végén lesznek a számodra ismerős sorozatok, sz’al várd ki!)

Ugye mivel sokszor vége lesz egy sorozatomnak, valamivel pótolni kell, így aminek az előzetese megfog, majd rögtön a pilot része is, elkezdem nézni. Így történt ez a következőkkel is (Spoiler nélkül nagyon keveset fogok írni róluk):

 - Revenge
Egy fiatal nőről szól, akinek édesapját, kit a világon a legjobban szeretett, annak idején a városban élő „barátai” mind rákentek egy terrortámadást, hogy ő vigye el a balhét. Évekkel később a(z akkor kis)lány visszatér, hogy bosszút álljon.
(22. részes lesz az első évad, most tart a 19. résznél és már berendelték a 2. évadot)


- Missing
Egy volt CIA-s ügynökről szól, kinek fiát elrabolták, így ő utána ered, de múltbéli kiképzésének hála rengeteg bajt kever a mostani fejesek körében, így az ő nyomába is erednek. Persze maradtak kapcsolatai a nőnek, az elrabolt fia meg egy géniusz, és az első résznek úgy lett vége, hogy O_O’
(Jelenleg az első évad megy, legutóbb a 8. része jelent meg)


- Awake („Yoko kedvence lett” díjnyertes)
Egy nyomozóról szól, aki egy autóbalesetben elvesztette egyik családtagját. Azonban nem tudja, hogy melyiket. Egyik nap a felesége ébred mellette, és fiát gyászolja, majd a következő nap fiát kelti szobájában, a feleségét hiányolva. És nem tudja eldönteni, melyik a valóság, melyik az álom. Mellette pedig az ügyein dolgozik, ami mindkét „valóságban” szintén eltér, de kapcsolódik. (Jelenleg az első évad megy, legutóbb a 10. része jelent meg)





- Alcatraz
A hivatalos hírek szerint az Alcatraz azért zárt be, mert nem tudták fenntartani a költségeket. Azonban ez nem igaz. 1945-ben egyik napról a másikra az összes rab eltűnt, majd most térnek vissza 2012-ben, ugyan olyan fiatalon, és ők sem tudják, hogy történt mindez. Az egyik rab unokája a főszereplő, aki az Alcatraz szakértőjével és egy akkori őrrel együtt nyomoznak utánuk, valamint a történtek után.
(Az első évad 13 részes, és úgy lett vége, hogy bef*stam-sz*rtam-hugyoztam.)

- The River („Yoko kedvence lett” díjnyertes)
Egy kutatócsoportról szól, akik az Amazonasra utaztak, hogy az eltűnt híres Műsorvezetőt megtalálják. Mivel vele is volt egy operatőr, így érdekes kazetták maradtak fent róla, így a nyomok után halad a csapat, köztük az eltűnt férfi feleségével és fiával. (Hihetetlen szép az egész sorozat, és folyamatosan megtartja benned az izgalmat, hogy tényleg nem tudod mi történt a szereplővel, akit keresnek. Az első évad 8 részes lett, a 2. évadkérdéses)
Ezt amúgy a paranormal activity alkotói készítették, ami látszik is xD

Ezek után jönnek a már régebb óta futó sorozatok, amik még mindig nem a kedvenc szintemen vannak, viszont belőlük 1-2 karakter legenda a szememben:
- Californication (Kaliforgia)
Aki elmúlt 18 és nem ismeri ezt a sorozatot, AZONNAL nézze meg xD
A főszereplője az egykoron Mulder ügynökként megismert színész, ki itt egy újabb legendát öltött magára, Hank Moody személyében. Az író, aki minden részben más nővel… elégíti ki vágyait ^^
Barátja csak betegebb nála. (Jelenleg 5 évada van.)

- The Mentalist (A mentalista)

Egy CBI egyik segédjéről, Patrick Jane-ről szól a sorozat, kinek feleségét és kislányát egy magát „Red John”-nak nevező személy megölte. Képességeit kihasználva segít gyilkossági ügyeket megoldani a CIA-nek, cserébe minden információt megkap Red Johnról, amit bárki megtud. Patrick személyisége egyben hatalmas poén a sorozatban, hisz nyugodtan kér egy teát, a férjét gyászoló asszonytól, meg ilyenek. :D
(Nem sokára vége a 4. évadnak, és berendeltél az 5. évadot is)

és akkor még megemlítem itt a:
- Family Guyt és a South Park-ot
Ezek szerintem mind hatalmas „animációs sorozatok”. Sokan mondják, hogy utóbbi erőltetett, előbbi meg már perverz, szerintem mindkettő marha nagy, és én továbbra is nézem, amint jön az új rész :D


Ezek mellett most jönnek az úgynevezett NYÁRI SOROZATOK. Ezek amúgy nemsokára jönnek, sz’al a nyaram is oda xD

- Alphas
Egy tudósról szól, ki összegyűjtött 6 embert, kinek képességük van. Feladatuk, hogy más, képességekkel bíró embereket keressenek (Alphákat).
(Különösen tetszik, hogy ez nem olyan, mint a Hősök, itt tudományosabb képességek vannak, amik nagyon ott vannak a szeren. Marha nagy sorozat.) (Nyáron jön a 2. évad)

- Homeland
Egy 8 évig irakban raboskodott amerikai katonáról szól, kit megtaláltak, majd hazahoztak. Azonban mellette egy ügynök, 100% biztos forrásból megtudta, hogy egy hadifogoly átállt és merényletet tervez elkövetni. Vajon ő volt az az ember, aki átállt? A nézőknek is kérdés. (Marha nagy, ahogy a szálak alakulnak, és hogy a karakterekről mik derülnek ki. És amikor már azt hinnéd tényleg bűnös, megmagyarázza valamivel, ami teljesen reális.)

És még van 3, de róluk később :P

Most pedig jöjjön a 10 kedvenc sorozatom!


10 nyertes sorozat:

10,
- Breakout Kings („Yoko kedvence lett” díjnyertes)
Ezt azért írom ide, mert őszintén nem tudtam itt a felsorolásomnál hova írni.
Két rendőrről szól, kik három fegyenccel együtt dolgozva kapnak el, frissen megszökött fegyenceket. Minden begyűjtött fegyenc, -1 hónap levonás a „mi fegyenceink” büntetéseiből. Persze velük is meggyűlik a baj, valamint a 2 rendőrnek is meg van a maga múltja.
(Iszonyatosan tetszik, hogy a sztoriba beleszőtték, a legendát: T-BAG-et és történetét, a szökésből, lásd: 3. rész) (Most lett vége a 2. évadnak.)


9,
- Star Wars The Clone Wars
Ki ne ismerné, a Csillagok Háborúját. A 2. és 3. rész közötti eseményeket mutatja be a sorozat. Eleinte ez nagyon nem a kedvencem volt. Gyenge volt számomra a kezdés. Az első évadból 2 rész tetszett. A második évad eleje már adta, hisz kedvenc karakterem szerepelt: Cad Bane <3 Utána a többi rész, szintén csalódás volt. DE! A harmadik évad már annyira megváltozott, hogy így azt kérdeztem: „Na..Lucas…eddig hol voltál?” Iszonyat jó volt. És jött a negyedik évad, ami meg aztán tarolt. Sínen van a sorozat, jön nem soká’ az ötödik évad. A gyenge „Jar-Jar poén”ok ellenében már kemény „Darth Maul visszatér” sztori van, ami sokkal tetszetősebb.







8,
- Teen Wolf (ez az egyik nyári sorozat)
Egy tini srácról szól, akit megharap egy vérfarkas. Innentől az élete nehéz lesz. A szokásos sablon sztori, ellenben annyival, hogy mégsem olyan, mint a szokásos sablon sztori. Emiatt is tetszik a sorozat. Új dolgok vannak benne, valamint a szereplők teljesen stílusosak. A történet szál is érdekes, valamint annyi lehetőségen képes továbbfutni a történet szál, hogy meg is lepődünk, mikor azon fut tovább, amire a legkevésbé számítunk. Nagyon tetszik. (Nyáron jön a 2. évad)





7,
- Dr. House
Ki ne ismerné a morcos doktort, aki a legjobb a szakmájában és a betegei 98%-át meggyógyítja a lehetetlen betegségből. Eközben hű marad bunkó stílusához. Egy diagnosztikai csapatot is vezet, akiknek tagjairól is megtudhatunk 1-2 dolgot. Azonban ahogy az évadok teltek, cserélődtek is, de hál’istennek sokan megmaradtak az eredetiek közül. A legnagyobb változás a 7. és 8. évad között történt, ahol House-on és Wilsonon kívül kb senki nem maradt. Ez persze később változik.
Sajnos a Dr. House-nak idén vége lesz a 8 évaddal. Még 3db rész van hátra, viszont öröm, hogy rendesen le lesz zárva a sorozat, és Cuddy-n kívül, az összes eddigi karakter visszatér az utolsó részre.


6,
- Falling Skies (ez az egyik nyári sorozat)
Egy idegen invázió után félévvel játszódik a történet, ahol a túlélők próbálnak túlélni, saját helyzetünkön javítani. Nem hittem volna, hogy ez az eddig 10db részt megélt sorozat egyből a hatodik helyre lövi fel magát azonban így történt. Azért, mert a többi idegen lényes filmekkel ellentétben ez a sorozat, iszonyúan ember centrikus. Teljesen máshogy adja vissza a helyzetet, mint ahogy mi azt elképzelnénk. Ezek mellett még a történet szál is halad, és sokszor összekapcsolódik az adott szereplő érzelmi állapotával. Egyszerűen csodálatosan van megcsinálva. (Nyáron jön a 2. évad)




5,
- Breaking Bad (Totál szívás)
(ez az egyik nyári sorozat)
SZÉÉÉT BÜNTET A SOROZAT XD
Egy kémia tanárról szól, aki megtudta, hogy tüdőrákja van. Pénze viszont nincs, azonban megtudta, hogy a környéken terjed egy bizonyos methamphetamine nevezetű drog, ami nagyon hamar pénzt hozhat a családnak. Egy korábban kibukott diákja is előkerült, aki pont ezzel foglalkozik. Mivel hogy kémia tanár, így tudásának hála elkészíti a valaha volt legjobb drogot, ami el is terjed, így az egyszeri alkalom mondatát el is felejtheti szerencsétlen. Iszonyatosan vicces, hogy milyen helyzetekbe keveredik „társával együtt”. Már szinte teljesen lehetetlen szituációk, ami mégis egy szemernyit sincs messze a realitástól. És ahogy telnek az évadok, annál durvábbak a dolgok. NAGYON NAGY! Nyáron jön az 5. évad, amivel be is lesz fejezve a sorozat.





4,
- The Vampire Diaries (Vámpírnaplók)

Ez a sorozat mondhatja magának az egyetlen olyan dolgot, amit nagyon, azaz nagyon ritkán lehet látni. Tehát amikor egy egész évad arról szól, hogy hogyan is állítsák meg a fő gonoszt, milyen lépéseket tegyenek, mi legyen, ha ő „ezt meg azt” teszi, és a végén MÉGIS sikerül a fő gonosz terve, átb*ssza az összes főszereplőt és meg öl 1 főszereplőt és 2 mellékszereplőt, akkor azt mondom, ez igen! És ezek mellett központban marad az is, hogy a női főszereplő melyik testvérpárt választja a kettő közül. Valamint mindig történik olyan, hogy csak, na.
Amikor már tényleg azt mondod, hogy „ezután már semmi új nem történhet” vagy „ez most már csak rosszabb lesz” RÁKONTRÁZNAK és olyan történik, hogy taknyom-nyálam egybefolyik.
És nem sablonosodik el a sztori. Nem az van, hogy „van egy erős, majd egy erősebb legyőzi, akit egy még erősebb legyőz, stb, stb” . Imádom. Jövő héten jön az évadzáró rész, és már berendelték a 4. évadot. HELL YA’
Viszont, ellene szóljon, val’szeg megölik a kedvenc karakteremet a sorozatból -.-’’









3,
- Fringe (A rejtély)
*.* Ez…ez…ez csodálatos. Komolyan, minden héten alig várom, hogy megjelenjen az új rész.
Egy megmagyarázhatatlan esetekkel foglalkozó „kiscsapat”ról  szól, akik…megmagyarázzák végül xD
Most ez hülyén hangzik, de nem az. Az egész sorozat alatt jelen van egy kopasz emberke, aki majdnem minden részben jelen van, mint megfigyelő, de csak egy ilyen 5-10 mp-re. És most már kiderült ki is ő.
Azonban, a harmadik évadban már teljesen képre jött a párhuzamos dimenzió. És nagyon durva…komolyan…ahogy megszemélyesítik a másik oldalt is, meg ahogy a két oldal kapcsolódik…áhh…úristen de imádom……és marha jól meg van csinálva…és mind ezek mellett történnek az esetek amiket meg kell oldani…mindkét oldalon…ÚÚÚRISTEN…na ez az a sorozat, amiről nem tudok úgy beszélni, hogy ne gizduljak be…bocsánat mindenkitől :D
MEG A FŐSZEREPLŐ IS:::ATYAÚÚÚRISTEN … (Jövőhéten jön az évadzárója, és utána az 5. évad)


2,
- Supernatural (Odaát)


…ATYA….ÚÚÚÚR….ISTEN!!!!
Értitek? ….JÉÉÉÉÉÉZUSOM!!! Ez a sorozat… rommá büntet!!!
Két testvérpárról szól, akik a természetfeletti lényeket irtják. Démonok, alakváltók, vámpírok, vérfarkasok, vendigók, szellemek, apokalipszis lovasai, lucifer, angyalok, leviathánok, stb.
Szépen fokozatosan jelennek meg. Nagyon tetszik, ahogy a sorozat halad. Mind történetben is, mind karakterileg is. Egyik kedvencem: Castiel! Az az ember (angyal) egy ÁLLAT! Imádom *.*
Valamint, aki már szinte apjuk a két srácnak, Bobby Singer. Az iszákos, tapasztalt vadász!
Tényleg amúgy minden fajban megvan a kedvencem:
Angyal-> Castiel, Démon -> Crowley, Ember-> Rufus :D
Szerencsétlen két testvérpár csoda, hogy egyáltalán életben van még. Amiken keresztül mentek, valamint már tényleg minden barátjuk meghalt… csoda hogy épp elméjűek maradtak… illetve… visszanyerték épp elméjüket… ez bonyolult: D
Nem is mondok róla többet, ALAP MŰ!!
(én ezt néztem, amikor anno érettségire kellett volna tanulnom)
(Még 2 rész van belőle, majd jön a 8. évad *.*)









1,
- The Walking Dead


…Kész…ennyi! Komolyan! Ha sorozat, akkor Walking Dead!
Először Képregényben jelent meg ez a sorozat, Robert Kirkman által tervezve-rajzolva. Egy rendőrről szól, akit meglőnek és kómába kerül. Miután felébred, az egész világon mindenki zombi lett. Nem tudja vannak-e túlélők, nem tudja, hol van mindenki, még azt sem, hogy zombik lettek az emberek.
Majd végül rátalál családjára és egy kis menekült csoportra. Addig-addig adja a jó tanácsokat, annyira biztonságban akar mindenkit tudni, míg végül ő nem lesz a csoport vezetője.
ISZONYATOSAN EMBER CENTRIKUS, RENGETEG SZEREPLŐVEL!!!!!!!!!
És amit még sosem láttam, de tényleg nem, hogy EKKORA SZEREPLŐIRTÁS legyen egy sorozatban! Addig oké, hogy 1 ember meghal 5 évadban. Na de hogy legyen egy rész, ahol a főszereplőn kívül MINDENKI MEGHAL???!?!?!! És nem lett baromság emellett? Kész. Végem van! Iszonyatosan jó sorozat.
A rengeteg halál mellett persze sok a főbb karakterekhez fűződő történetszál is.
A képregény még most is megy, nemsokára megjelenik a 97. fejezet, ami már nincs messze a 100-tól.
A képregényből jött a sorozat.
A sorozat követi a képregény alap szálát, még egy csomó karakter is fellelhető benne, azonban nem az összes, és nem minden úgy történik, és akkor, ahogy a képregényben. MÉGIS, a legvégső kimenetel ugyan az. És ez csodálatos. Pl. a 2. évad végén volt egy jelenet, amit csak az ért meg, aki olvasta a képregényt. *.* CSODÁLATOS (bocs, kezdek gizdulni) És..és lehet izgulni, hogy most akkor ez ugyanúgy fog megtörténni?
Pl. Képregényben rögtön az elején történt valami, ami a sorozatban nem történt meg az elején! Pedig a jelenet meg volt, minden úgy volt, ahogy képregényben, leszámítva azt az egy jelenetet. Azonban ez a 2. évad végén megtörtént, UGYAN AZON OK miatt, mint a képregényben…csak 1 évaddal később. Csodálatos *.*
És a színészek…ÚRISTEN! A színészeket annyira eltalálták, hogy gusztustalan. Ezek tényleg SZÍNÉSZEK!
A sorozat 2. része után AZZONNAL berendelték a 2. évadot, majd a 2. évad 2. része után AZZONNAL berendelték a 3. évadot, valamint a 2. évad alatt már arról tárgyaltak, hogy a 3. évadot több részesre akarják (aminek eleget is adtak).
Egyszerűen csodálatos
J .
… anyum bejött és k*rvára kizökkentett az elmélyült melankóliámból…asse tom mit akartam írni még…na mind1…
Basszus, pedig még annyit akartam volna ide írni… áhh…
Ja igen! Van egy karakter, akit a Kirkman talált ki, de a sorozatba rakta bele. Őt (Daryl) annyira megkedvelte a nép, hogy Kirkman úgy döntött belerakja majd a Képregénybe is :D Ilyenre még nem volt példa :D UNDORÍTÓAN CSODÁLATOS A SOROZAT!
És azt hinnéd, hogy csak képregényben halnak meg a szereplők, sorozatban nem…ahha…TÉVEDSZ!! Emiatt is csodás *.* NA JÓ ÉN IDE OLVADTAM!!!
Most jelent meg a játék is ami a képregény előtt játszódik…AZ IS CSODÁS…MINDEN CSODÁS……ÚÚÚÚRISTEN *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*

WAAAAAALKIIIIIIING DEEEEAAAAAAD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ…..[Yoko Offline]



MÁR NEM FUTÓ SOROZATOK!

(Visszafele haladok!)

Mivel már így is sokat írtam, így csak felsorolom az összeset, amit láttam, szerettem, de már sajnos vége lett, vagy elkaszálták. Utána pedig az utolsó 5-öt, ami a legjobban a szívemhez nőtt.

- Jericho (2 évad)
- Smallville (10 évad)
- The Event (1 évad) -> Imádtam T.T
- Terra Nova (1 évad)
- Psychoville (2 évad) -> Kib*szott beteg xD
- Bűbájos boszorkák (8 évad)  -> Nem kinevetni!
- Angel (5 évad)
- Buffy, a vámpírok réme (7 évad) –> Anno ezt is de szerettem :D
- A szupercsapat -> Istenem, ezt kiskoromban mamámnál folyton néztem…miután felnőttem letöltöttem xD
- Egy rémrendes család  (11 évad) -> Szerintem ez senkinek nem ismeretlen xD

És most a kedvenceim:

5,

- X-akták

Kétszer is végignéztem már ezt a 9 évados sorozatot. Hihetetlen sok rejtett mondanivalója van, amin el is gondolkodok néha. Imádom. Fox Mulderről szól, akinek testvérét gyerekkorában elrabolták az idegenek. Azóta rommá tanulta magát, amíg el nem érte, hogy az FBI-nál megnyissanak egy részleget, ahol a megmagyarázhatatlan esetekkel foglalkozhat. Társául, a MÉG hitetlen Scullyt kapja, aki mindent a tudománnyal akar megcáfolni. Ellenségeket és barátokat egyaránt találnak, valamint egy erősen dohányzó férfit. :D Két mozifilmje is van a sorozatnak.





4,

Hősök
A hősök egy SOK szálon futó sorozat, ahol a legtöbb karakternek valamilyen képessége lesz egy bizonyos napfogyatkozás után. Hogy miért, azt nem tudni, valamint még egy bizonyos CÉG is a nyomukban van. És mivel tényleg rengeted, szálon megy a történet, így rengeteg szereplő van, és itt is halnak meg sokan. Van a CÉGEN kívül egy karakter, SYLER (legenda) aki teljesen gonosz és öli az embereket, becsapja őket, és mindenki ellen van. Akárhogy alakul a történet, a végén, majdnem mindig ő a fő gonosz :D Rengeteg váratlan dolog történik benne, nagyon tetszik, ahogy a dolgok alakulnak. 4 évadot élt meg. A szökés vége után, a T-bag-et alakító színész lett a fő gonosz a 4. évadban. Ha most döntenem kellene, ez lenne a sorozat, amit újra néznék.




3,
Prison Break (A szökés)
Egy testvérpár egyik tagját lecsukják ártatlanul, így a másik testvérpár szándékosan bekerül a börtönbe, hogy megszöktesse testvérét. Útközben a létszám persze nő, lesznek, akik megtudják, akik be lesznek avatva, akik keresztbe tesznek. A rácson kívül, segítőjük nyomába pedig a CÉG indul, akik a testvérpár lecsukásáért felelősek. 4 Évados a sorozat, iszonyat izgalmak vannak benne, és sok szereplő itt is meghal. Mozi filmmel lett zárva. Az első 10 részt egyszerre néztem meg.
IMÁDOM!









2,
Csillagkapu szériák
Csillagkapu CSK-1, Csillagkapu Atlantisz és Csillagkapu Univerzum.
Egy csillagkapu nevű szerkezeten keresztül csapatokat küldenek más bolygókra. Nagyon tömören ennyi. A CsK-1 nevezetű csapattal kezdődik el az egész történet, minek tagjai a sorozat végére legendások lesznek. Ezernyi dolog történik velük. Az egyik karakternek köszönhető, hogy lett Atlantis sorozat. :D Órákat tudnék mesélni ezekről. Kedvencem, mind a három szériát végig néztem többször is. Annyira tetszik, hogy kapcsolódnak, és mind három szériában vendégszerepel a másik sorozat tagja. Sőt, amikor az Atlantisz első évada ment, akkor párhuzamosan ment a CSK-1 8. évada, és így a két széria évadzáró részei is kapcsolódtak. Nagyon komoly!
Imádom. Végignéztem mind a 10 évadot, a 2 filmmel együtt, majd az Atlantisz 5 évadát, majd az Univerzum 2 évadát. Szerintem csodálatos. A kapocs közöttük meg ismét mondom, marha jó
J. Imádom.  Annyira sajnálom, hogy vége van.








1,
LOST
Életem legjobb sorozata volt. Folyamatosan követtem a történéseket, és kijelentem, hogy ez volt az a sorozat, amit eddig a legnagyobb megszállottsággal néztem.
Egy szigeten játszódik, amire egy lezuhant gép túlélői kerülnek, és őket ismerhetjük meg minden részben valaki életét. Ezek mellett persze rengeteg rejtély is található a szigeten, amik 90%át a közhiedelemmel ellentétben MEGMAGYARÁZNAK! Igen, ez egy olyan sorozat, aminek ha kihagysz 1 részét, elveszted a fonalat. Hát istenem…nem kell kihagyni, oszt csá. Én többször is végignéztem a sorozatot. Komolyan. Rengeteg szereplő van, és rengeteg szereplő hal meg. Ezért is volt folyamatosan bennem az aggódás és a félelem. Amikor a hatodik, egyben utolsó évad évadzáró részére kellett várni, meghülyültem. ÚÚÚÚÚRISTEN MILYEN RÉSZEK VOLTAK BENNE!!! Mindjárt megyek meg is nézem újra mindet xD IMÁDOM!!!
Tele van mellékszereplőkkel, akik mind csatlakoznak a sztorihoz, és van, aki később főszereplő is lesz, mint pl Richard Alpert. És vannak olyan rejtélyek, amik évadokon keresztül húzódnak, és mégis jelen vannak. ÚÚÚRISTEN! Rengeteg ilyen van. És megválaszolják. Imádom. Kész. Ennyi. TOP1.
Még ki merem jelenteni, hogy ha menne ez a sorozat, akkor lehet, hogy a Walking Dead elé raknám.
Na de nem írok többet, erről aztán 100 oldalt tudnék írni.


Inkább befejezem ezt a bejegyzést. Remélem, rágódtok rajta.
Puszi, mindenki.


Ui.: Egy ideig most nem fogok írni, úgyhogy tessék ezen rágódni. Írjatok le mindent, hogy mire gondoltok, ti hogy álltok ezzel, melyiket szeretitek, illetve melyikeket nem, stb..

16 megjegyzés:

  1. Supernatural, X-akták, Mentalista, Lost, Heroes. Kuuuurrrrvanagyot nőttél a szememben *_*

    VálaszTörlés
  2. Zolcsi D: ezt el is kell olvasni? D'X jesszusom

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jah, mert érdekes!
      Vegyél mintát Gáspiról :D
      Gáspi, büszke lettem rád *.*

      Törlés
    2. Én elolvastam és nagyon tetszett:) az én szememben is nőttél :)

      Törlés
  3. Elolvastam és sok számomra is kedvelt sorozat van benne.
    (Mentalista, House....)

    Gondoltam csak úgy megemlítek, ha nem baj, egy általam nagyon szeretett sorozatot, ami jelenleg is fut a második évadjával. Ez a Trónok Harca lenne(Game Of Thrones). A történet alapját egy könyv szolgáltatja. A könyv is és a sorozat is nagyon jó. Az első évadban nagy főszereplőnek számított Sean Bean (Boromir), ahhoz képest, hogy a sorozatban nincs igazán főszereplő, csak nagyon sok mellékszereplő.

    Egyszer, ha van kedved nézd meg néhány részét. Remélem tetszeni fog.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a könyvet én is olvastam a Tűz és jég dala pofás. A 2.részét is olvastam. És el kezdtem nézni a filmet is. Állati jó!

      Törlés
    2. Szerintem is nagyon jó, bár én nem olvastam a könyveket. Egyébként a sorozat szereplőinek nagy része, tudtommal, nem olvasta el a könyvet, mivel nem szeretné tudni, hogy mi lesz a karakterével. Én se szeretném elolvasni, mert szeretném először látni a sorozat készítők által kigondolt darabot, aztán ahhoz képest milyen maga a könyv. :)

      Törlés
    3. Igen, sokat hallottam már róla :D
      Tudni kell anyumról, hogy őt alig 1-2 sorozat köti le, de ez köztük van. Ő már megnézte :)
      És tudtommal benne van a Ronon a CSKA-ból :D
      Majd egyszer megnézem :)

      Rengeteg sorozat van, amiket majd ha lesz időm, elkezdek nézni
      (mint pl, ez, a Dexter, 24,Torchwood, Firefly...több nem jut eszembe :) )

      Törlés
    4. :D Dexter :D Az is nagyon jó. Az összes évadot nagyon imádtam, még könyvben is meg van egy kevés. Azokat is nagyon szeretem olvasni.

      Törlés
    5. Van ám :D Még hozzá igen jó :D Alapból a könyv volt először, de meg csinálták sorozatban is utána.
      Nagyon izgalmas volt olvasni a kedvenc sorozat gyilkosunk történetét könyvben :)

      Sokan össze tévesztik a Dextert a Dexter laboratóriumával, ami egy rajzfilm sorozat. Nagyon más a kettő... :D

      Törlés
    6. Olvasol a gondolataimban :D
      Én is írni akartam, hogy:
      "könyv? Te ugye nem a Dexter laboratóriumára gondolsz, hanem a gyilkosunkra?" xD

      Törlés
    7. Hát van ez így :D
      Szokásom olvasni a gondolatokban :D

      Törlés
  4. Erről nem is tudtam XD De ha majd kézbe veszed a könyvet le se bírod tenni. Az első kb 850 oldal a második 1000 a harmadik meg 1300. És csupa apró betű. Sok sikert. Én az első kettőt olvastam már.

    VálaszTörlés
  5. THE WALKING DEAD

    VálaszTörlés