Fontosabb mellékkarakterek


http://www.youtube.com/watch?v=YL-rShZ9YfU&feature=youtu.be1, Reszóf (Öregfószer)

Szereplése: 09, 10, 14
Szinkronhangja: Havasi Ferenc
Dióhéjban: A Hebi egyetlen igaz szövetségese. Suigetsu és Juugo találkozott vele egy sivatagban. A népét megtámadta Fertőző Fickó, így már csak ő maradt ott épp és elveszett lánya. Sui és Juugo, annak érdekében hogy hazajuthassanak, azt hazudták, hogy meghalt a lánya. Később, Füvi kérésére, visszatér segíteni.


2, Fertőző Fickó
Szereplése: 10, 12, 13, 17
Szinkronhangja: Czapári Dávid
Dióhéjban: Rejtélyes figura, gyönyőrű szép egyedi rózsaszín szemeiről ismerhető fel. Állandóan kísérletezik, falvakat írt ki, fertőz meg, mint azt ahogy Öregfószer népével is tette. Az emberekből hibrideket alkot, hogy legyen egy serege. Juugo-t elrabolta egyszer, emiatt az Anti-Hebi azt hitte, hogy miatta nincs együtt a Hebi, mikor lecsaptak rájuk, így most az Anti-Hebi is és (Juugo-nak hála) a Hebi is üldözik őt. Garfield már behálózta és mindenki tudtán kívül együtt dolgozik vele. Még nem tudni, hogy miért. Legutóbb letámadott a hibridjeivel együtt egy házat, ahol épp Suigetsu és Petramaru tartózkodott és elrabolta Petramarut, akiről kiderült, hogy a testvére. Most fogságban tartja őt, meg második lánytestvérét is. Ez Garfield tervén kívül esik.


3, Műsorvezető (R.I.P.)
Szereplése: 08, FP02, 12, 14
Szinkronhangja: Havasi Ferenc
Dióhéjban: Egy Összemérő Show műsorvezetőjeként bukkant fel, de teljesen csődbe ment, mivel nem értett semmihez, így a showja ingyen ment le mindenütt. Rengeteg új ötleteivel felkereste a Hebi-t mégegyszer, hogy segítsenek neki. Miután a Hebi ellentmondott, erőszakhoz folyamodott, pedig ő nem egy erőszakos ember. Teljes káosz uralkodik benne, nem akar rosszat, de rákényszerül. Igyekszik a helyes utat választani.
Talán emiatt is tért vissza, amikor a Hebinek szüksége volt valakire. A legvégén a helyes utat választva, megmentett egy egész népet, köztük Füves CS-t is, de ez az életébe került.


4, Petramaru
Szereplése: 11, 12, 13, 17
Szinkronhangja: Szabó Petra
Dióhéjban: Egy buliban ismerkedett meg Suigetsuval, ahol végig vele volt. Később meghívta Suigetsut egy házibuliba, ahol kettejük közt kialakul egy szolidabb érzés, ami végül valami komolyabba torkollik. De nem sokáig lehetnek boldogok, mert Fertőző Fickó hirtelen betört a hibridjeivel a buliba, és elrabolta őt. Mint kiderült, Fertőző Fickó Petramaru testvére. Suigetsu kétségbeesetten keresi őt.


5, Uchiha Elis
Szereplése: 13, 17
SzinkronhangjaFazekas Anikó
Dióhéjban: Uchiha Itachi és Sasuke legidősebb testvére. Egyikőjük se tud a létezéséről, mivel a háború idején potyagyerekként jött a világra, így adoptálták őt. Nevelő szüleik (akik az igazi szülei jó barátai) mindent titokban tartottak, egészen addig, amíg nevelő apukája meg nem halt. Utolsó erejével egy jutsu segítségével mindent emléket megadott neki. Mindenre rájött magával kapcsolatban. Sasuke-t megkereste, hogy erősítse meg a dolgokat. Sasuke szerette volna, ha Elis velük tart, de még előtte a nevelő apja gyilkosát kell megkeresni, valamint Itachival is beszélni akar. De megígérte, hogy még találkoznak.
Füves Cs barátai

6, Tori G (Kékhajú Cs)
Szereplése: 05, FP01, 14, 15-16
Szinkronhangja: (az első kivételével) Torma Gergő
Dióhéjban: Füvi egyik legjobb barátja, aki támogatta Füvit a tervében, ami balul sült el. A B-k és Cs-k közötti háború lezajlása után az ő vezetésével élnek a két faj túlélői együtt a Holdon. Várt egészen Füvi visszatéréséig, ami meg is történt, mikor Csvezér ismét bekavart.


7, Kócs (Zöldhajú Cs)
Szereplése: 05, FP01, 15-16
Szinkronhangja: (az első kívételével) Tóth Balázs
Dióhéjban: Füvi egyik legjobb barátja volt, aki nagyban segített Füvinek tisztán látni a dolgokat, hogy ki is Csvezér valójában. Életét áldozta Füviért, mikor úgy döntött, feltartóztatja Csvezért.


8, Jui (Sárgahajú Cs)
Szereplése: 05, FP01, 15-16
Szinkronhangja: (az első kivételével) Balogh Norbert
Dióhéjban: Füvi egyik legjobb barátja volt, aki támogatta őt, minden lépésében. Anyjának hála fedezték fel a „füvet?”. Csvezér ölte meg őt, hogy ezzel Füves Cs-nek ártson.


Anti-Hebi
Egy szervezet, melynek célja elpusztítani a Hebi-t. 7 tagból áll.

9, Fog Krém
Szereplése: 03, 10, FP04, 14, FP06, 17
Szinkronhangja: (az első kivételével) Szín Csaba
Dióhéjban: Ő az Anti-Hebi verzére. Ő alapította, személyszerint Sasuke-t akarja megölni, amiért anno nem választotta be őt az új Hebibe.


10, Stick Man
Szereplése: 03, 09, 10, FP06, 17
Dióhéjban: Egy rövid időre az új Hebi tagja volt, míg le nem lőtték. Sasuke azt hitte meghalt, így tovább áltak, de tévedtek. Stick Man azóta cserbenhagyottnak érzi magát és célja, hogy bosszút álljon Sasuke-n. Mikor esély nyílik arra, hogy végre beteljesíthesse bosszúját, kiderül hogy csapdába csalták, és Nyúw végzett vele.


11, Cs vezér
Szereplése: 05, 10, FP04, 14, 15-16, FP06, 17
Szinkronhangja: (az első kivételével) Kárpáti János
Dióhéjban: A Holdról származik, a Cs fajba tartozik, a vezérük volt egészen addig, míg meg nem támadták a Cs-ket. Még rejtély mi történt pontosan a Holdon, de jelenleg az Anti-Hebi-hez csatlakozva kutatja Füves CS-t és barátját, Juugo-t, hogy bosszút állhasson. A holdon (a történtek óta) már egyszer összefutott velük, ahol, mint kiderült, nagyon mérges valamiért, ami a múltban történt.
Hogy mi történt vele, az kiderült a 15-16. részben.


12, Építész
Szereplése: 09, 10, FP04, 14, FP06, 17
Szinkronhangja: Barakonyi Attila
Dióhéjban: A csapat legerősebb tagja, aki folyton köpenyben és maszkban járkál. Jellemzője, hogy rengeteg mindent meg tud építeni, amiknek hasznát is veszi harcokban vagy éppen máshol. Célja, hogy az egész Hebi-t elpusztítsa, amiért azok (a tudtukon kívül) elpusztították a házát, amiben az éveken át gondosan kidolgozott tervei voltak, amikkel világuralomra akart törni. Egy későbbi küldetés során kicsit összeégett, mivel épp hogy volt ideje elmenekülni egy mindentpusztító robbanás elől (ami mellesleg az általa épített gépből eredt).


13, Garfield
Szereplése: 03, 10, 13, FP06, 17
Szinkronhangja: (az első kivételével) Valkai Benjamin
Dióhéjban: Egy sz*rkavaró macska. Célja megölni Sasuke-t, legalább is ezt állítja, de kavar az Anti-Hebi háta mögött is, felvette a kapcsolatot a Fertőző Fickóval (akit parancs szerint meg kellett volna öljön), és még átokpecséttel is rendelkezik. Eredeti célja még rejtély. Jelenleg együtt dolgozik Fertőző Fickóval, de még nem tudni hogy min kísérleteznek együtt.


14, Gömb (R.I.P.)
Szereplése: 02, 09, 10
Dióhéjban: Kezdetben egy aranyjogarra vigyázott, de miután Sasuke átverte őt, céljává tűzte, hogy végez vele. Később 2 társával megtámadta az akkor hiányos Hebi-t, de Füves Cs legyőzte és végzett vele.


15, Titok
Szereplése: 10, 14, FP06, 17
Dióhéjban: Az Anti-Hebi legrejtélyesebb tagja. Testét fekete erek lepik el, amikor használja a képességét. Fő képessége továbbra is rejtély, azonban második képessége, hogy bárki alakját fel tudja venni és úgy terrorizálja az embereket lelkileg. Így próbált meg végezni Suigetsuval is, csak a többiek időben segítségére érkeztek. Karin megállapította, hogy a chakrája egyedi, Sasuke megállapította, hogy genjutsu alatt áll. Tobinak jelent titkon (valószínűleg az ő genjutsuja alatt áll.)Akatsuki

Itachi
Szereplése: (3), 13, 17
Szinkronhangja: (az első kivételével) Takáts Máté (Matten)

Tobi
Szereplése: 3, 6, 7, 17

Deidara (R.I.P.)
Szereplése: 3, 6, 7

Zetsu
Szereplése: (3), 13

Egyéb karakterek

Hugimaru
Szereplése: 13, 17
Dióhéjban: Petramaru és Fertőző Fickó testvére. Utóbbi fogságban tartja előbbivel együtt.

Jósnő (R.I.P.)
Szereplése: 6, 13
Dióhéjban: Suigetsunak, majd később Füves CS-nek és Tutunak mutatott egy látomást még halála előtt.

Angyal-Ördög Juugo
Szereplésük: 5, 12, 14
Dióhéjban: Amikor Juugo olyan helyzetbe kerül, hogy döntenie kellene, használja-e az átokpecsétjét vagy ne (ergo melyik utat válassza) megjelennek ők és "segítenek".