2013. február 16., szombat

Szakdoga HButóirattal! ^^"



Sziasztok.
Pénteken voltam egy órámon minek a neve: Szakdolgozati szeminárium.
Hogy ezt miért írom? Mert az utolsó félévem vette kezdetét a főiskolán és ez után az óra után rá kellett jönnöm, hogy konkrétan még 2 „szabadabb” hetem van és utána ez az egész történet onnantól kezdve, hogy létrehozok egy World dokumentumot egészen addig, hogy leadom a kész, befűzetett szakdolgozatomat, eléggé vad lesz. Tehát így a „hobbiterveim” amibe a HB is beletartozik, nagyon a háttérbe szorulnak.

Valószínűleg a keddi parti, amiben részt vettem volt egy szép-hosszú ideig az utolsó is emiatt. A megmaradt időmben szeretnék elkészülni még két, a gépemen jelenleg is készülődő művemmel, hogy ne maradjon félben semmim, hogy még véletlenül se terelődjön el a figyelmem, habár ez relatív onnantól kezdve, hogy én egy 4 fallal körülvett üres helyen is hamarabb kezdem el számolni a fal rücskeit, mint hogy azt csináljam, amit kell.
És ugye nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy a Walking Dead is most megy ÉÉéééés akár kezdhettem volna ezzel és akkor megkíméltem volna magam a korábbi mondataimtól, mert mindent megértettetek volna ennyiből is. :D :D

De igyekszem!  A következő képekhez csak annyit mondanék, hogy az elsőben nagy-esős- hideg-szeles bunyó lesz, a másodikban meg karakterpusztulás.
Aloha!



Ui.: „Banshee” és „The Following”.
2 új sorozat, ami szétbüntet! ;)

5 megjegyzés:

  1. Jól néznek ki a plakátok,várom az új különkidasát. Az előző is nagyon jó volt.

    VálaszTörlés
  2. a Szakdoga írásnál én is így vagyok(L) De amúgy tényleg várjuk már az új részt,hátha okozol majd vele vmi meglepetést.

    VálaszTörlés
  3. Szerintem most inkább az élőszereplőssel fogok. De majd meglátjuk.

    VálaszTörlés